Os Byggsenter | Om oss
21696
page,page-id-21696,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
FH122-2
25 års erfaring med hussalg!

Os Byggsenter ble etablert for 25 år siden, og drevet i arv i tre generasjoner. Vi solgte Hiba hus frem til samarbeidet med Xl-bygg, og Blink hus frem til i dag. Os Byggsenter feirer i år sitt 25 år jubileum, og har siden oppstarten solgt flere hundre hus.

linjal
Vi tegner alle husene selv

Os Byggsenter kommer gjerne på tomtebefaring med vår nyansatte arketekt for å diskutere mulige løsninger med kunden. Vi tegner hus, garasjer, tilbygg o.l. tilpasset kundens ønsker og tomt. I de aller fleste byggesaker hjelper vi til med søknadsarbeidet.

Os Byggsenter selger byggesett, men henter gjerne inn entrepriser for våre kunder. Vi har samarbeid med mange av de «beste» entreprenører i Os kommune, og har egne byggeledere som følger opp gjennom hele byggeperioden. Vi leverer våre hus til avtalt tid.

a
a

Vi er stolte av det vi har levert i 25 år!

Os Byggsenter har i 25 år levert hus med god kvalitet og moderne design i tiden det ble bygget. Vi utvikler stadig våre hus for å følge med i utviklingen, samt tilby de aller beste hus for våre kunder. Vi har solgt flere hundre hus de siste 25 år. Her kan du se noen eksempler.